vineri, 30 mai 2014

Rina 6- Amidonuri

Azi la serviciu nu puteam decât să-mi prepar ceva ce să poate fi pus la caserolă. Am procedat aşa:  într-o crăticioară am pus cartofi noi curăţaţi, 2 fire de usturoi verde, o ceapă verde, o legătură de mărar toate tocate mărunt, 2 linguri ulei de măsline, sare şi  boia iute, apoi  am adăugat apă până când am acoperit toate aceste ingrediente şi le-am lăsat să fiarbă până când apa a scăzut bine de tot. Înainte de dietă obişnuiam să prepar cartofii noi într-un mod asemănător, doar că atunci trăgeam verdeţurile în ulei. Mă simt mai bine cu ele fierte aşa că, din ce în ce mai rar mănânc cu prăjeli. Văd că mi-e mult mai bine aşa.
Mai jos în caserolă preparatul zilei de amidonuri împreună cu o feliuţă de pâine. Prânz şi cină:

Niciun comentariu: