duminică, 27 decembrie 2009

Buna dimineata

Am intrat să vă salut. Şi poate să vă invit la o cafea.Apoi m-am uitat în jur...gânduri, dorinţe, trăiri...îmi place lumea aceasta. Îmi place colţişorul meu de blog. Aici pot să plâng, să râd, să trăiesc... Aici oricine poate să trăiască în felul lui, să spună ce simte fără să-i fie teamă de critici şi fără să-i sară inima din piept din pricina emoţiilor. Este căsuţa în care dacă vrei laşi să intre pe oricine, sau închizi uşa pe dinăuntru şi-ţi poţi plânge singur amarul sau dimpotrivă te poţi bucura aşa cum îţi place.
Eu mulţumesc celor care au fost alături de mine încurajându-mă să merg mai departe, să accept viaţa aşa cum e!
O zi buna!

7 comentarii:

Praf de Stele spunea...

Ai perfecta dreptate. Si mie imi place blogosfera, desi la inceput am fost sceptica in privinta a ceea ce voi scrie . Dar e frumos ca aici chiar poti scrie ceea ce simti si chiar vezi cum cuiva ii si pasa.

Unknown spunea...

seara buna!... buna dimineata!
la multi ani de ginduri bune!

Lillee spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Lillee spunea...

Sunt de aceeasi parere cu tine. Si mie imi place sa-mi scriu starile si gandurile pe blog.
Sarbatori fericite!

Orry spunea...

eu am ramas incantata de blogosfera inca de la inceput! E o lume altfel! Una care asculta si care traieste alaturi de tine!

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Succes in lupta ta! Xanax-ul este un drog foarte al dracului. Puterea trebuie sa o gasesti in interiorul tau. Dar sunt si altfel de medicatii ce te pot ajuta, nu calmante din acestea tari, care creaza dependenta.

Lucia spunea...

Brandusa dragă, am scăpat de el. Sunt peste două luni de când nu mai iau nici o tabletă şi în plus nici nu le mai am în geantă lucru care nu s-a mai întâmplat de ani de zile.
Este adevărat că uneori am anumite "stări" dar învăţ să le depăşesc.